IT-palvelut | Azalea IT

Käytämme IT-laitteenne uudelleen!

Autamme teitä käsittelemään käytetyt IT-laitteenne turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Periaatteemme on kierrätyksen sijaan uudelleenkäyttää mahdollisimman paljon. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki toimivat laitteet, jotka lähetätte meille, testataan, tyhjennetään, pakataan uudelleen ja myydään takuun kanssa. Jos laite on viallinen tai liian vanha, se kierrätetään ympäristöystävällisesti. Ottaen huomioon kuinka paljon energiaa ja raaka-aineita kuluu IT-laitteiden tuotannossa, laitteiden eliniän pidentymisellä on merkittäviä ympäristöhyötyjä.

Tietoturva - kovalevyjen tyhjentäminen

Käytämme Blancco-ohjelmaa, mikä tyhjentää turvallisesti kaikentyyppiset kovalevyt, kuten esim. SAS, SATA, FC and SSD. Blanccoa käyttävät muun muassa Ruotsin puolustusvoimat ja NATO. Kovalevyjen tyhjentämisen jälkeen lähetämme teille sarjanumeroraportin. Kytkimien ja muiden verkkolaitteiden kohdalla Blanccoa ei voi käyttää, mutta palautamme tehdasasetukset ja poistamme käyttäjätunnukset ja salasanat jne. Kierrätysyhteistyökumppanimme tuhoaa vialliset tai liian vanhat laitteet mekaanisesti. Voimme tarvittaessa lähettää todistuksen laitteen tuhoamisesta.

Kiertotalous

Kaikki puhuvat kierrätyksestä, mutta oikeasti meidän pitäisi keskittyä uudelleenkäyttöön. Kiertotaloudessa resurssit hyödynnetään paremmin, koska tuotteille saadaan pidempi käyttöikä. Ottaen huomioon kuinka paljon resursseja ja energiaa IT-laitteiden valmistukseen kuluu, on parempaa, jos laite on käytössä kauemmin, tai osia laitteesta käytetään uudelleen. Uudelleenkäyttö kierrätyksen sijaan on oikea tie ympäristöystävällisempään toimintaan. Kunnostamme käytettyjä IT-laitteita ja myydä se seuraavalle käyttäjälle. Se on kaikkein paras vaihtoehto ympäristön kannalta!

Yhteydenotto