Myy käytetty It-laitteenne meille | Azalea IT

Käytämme uudelleen käytetyt IT-laitteenne!


Liian suuri osa käytetyistä IT-laitteista menee kierrätykseen. Palvelimet, kovalevyt, muistit ja muut verkkolaitteet päätyvät hajottamoon, vaikka monissa tapauksissa niillä on vuosikymmeniä jäljellä niiden odotetusta käyttöiästä. Monet yritykset uudistavat laitteita säännöllisesti muutaman vuoden välein, koska he eivät tiedä, että voimme auttaa heitä uudelleenkäytössä ja siten luoda sekä taloudellisia että ympäristöllisiä säästöjä!

Olemme tehneet käytettyjen laitteiden myynnistä helppoa, varmaa, edullista ja turvallista, edistääksemme uudelleenkäyttöä. Haluamme myös, että käytetyt IT-laitteet olisivat ilmiselvä valinta!

IT-laitteiden uudelleenkäyttö on...

Helppoa.

Tarvitset vain soittaa meille myydäksesi käytetyt laitteet. Voimme antaa nykyisiin hintatasoihin perustuvan tarjouksen normaalisti parin tunnin kuluessa.

Turvallista.

Meillä on kokonaisvaltainen näkemys tietoturvasta, luotettavuudesta ja jäljitettävyydestä läpi koko prosessin. Tämä antaa meille mahdollisuuden täyttää korkeat turvallisuusvaatimukset, ja estää tietovuoto ja suojattujen tietojen ja henkilötietojen leviäminen. Toimimme yhteistyössä Ruotsin vakiintuneimpien ja ansioituneimpien yritysten kanssa. Uudelleenkäytettävät laitteet tyhjennetään Blancco™-ohjelmistolla, joka on maailman johtava tietojenpoiston alalla. Tarvittaessa teemme raportin sarjanumerotasolla tyhjennetyistä ja tuhotuista laitteista.

Kannattavaa.

Vanhojen verkkolaitteiden kierrätykseen lähettäminen usein mielletään kalliiksi. Tarjoamalla meille uudiskäyttöä, eli myymällä laitteenne meille, sinä ja yrityksesi edistätte ympäristöystävällisempää elinkaarta kuin mitä materiaalin kierrätys on. Lisäksi tarjoamme markkinahintoja laitteille, jotka voidaan uudelleenkäyttää. Laitteiden uudelleenkäyttö antaa myös uuden ulottuvuuden jo ympäristötietoisille yrityksille, jotka ovat aiemmin keskittyneet polttamis- ja kierrätysprosesseihin.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Miten logistiikka toimii käytännössä?
Sovimme hakupäivän. Yhteyshenkilömme kysyy laatikkojen määrän, painon, mitat jne. Varmista, että pakkaat kuormalavat/laatikot huolellisesti. Jos teillä ei ole pakkausmateriaalia, ottakaa yhteyttä osoitteeseen sales@azaleait.se. Yleensä vastaamme muutamassa minuutissa virka-aikana.

Milloin saamme maksun?
Kun testauksemme on valmis, lähetämme raportin. Tässä raportissa määrittelemme lopullisen hinnan, ja vähennämme viallisten laitteiden kustannukset jne. Lähetä lasku meille: inbox.lev.31618@arkivplats.se. Maksamme 30 päivän kuluessa.

Mihin osoitteeseen lähetän laitteet?
Azalea IT
Amalia Jönssons gata 27 
421 31 Västra Frölunda, Sweden

Yhteydenotto