Pidämme yhteistyöstä | Azalea IT

Pidämme yhteistyöstäAzalea IT toimii yhdessä useiden yritysten kanssa, jotka ovat johtajia omalla erikoisalallaan. Yhdessä toimitamme laadukkaan palveluketjun, joka täyttää ja ylittää asiakkaidemme odotukset. Laadun takaa nopeat toimitukset ja laaja valikoimamme luotettavia IT-tuotteita, joilla on korkea suorituskyky. Johtava periaatteemme on, että haluamme luoda kestävää kehitystä tietotekniikkalaitteille mahdollisimman vähäisin ympäristövaikutuksin.

Stena Technoworld kierrättää elektroniikkaa useimmista Euroopan maista. He tarjoavat huippuluokan prosesseja ja ratkaisuja, jotka perustuvat uusimpaan käsittelytekniikkaan ja täyttävät kaikki vaatimukset. Käsittely tehdään Stena Technoworldin omissa, tehokkaissa ja ympäristöystävällisissä laitoksissa..

Blancco Technology Group on maailman johtava mobiililaitteiden diagnostiikassa ja turvallisessa tiedonpoistossa..

El-Kretsen on voittoa tavoittelematon yritys, joka on sertifioitu ISO 9001:n ja ISO 14001:n mukaisesti. El-Kretsenin omistaa 21 toimialajärjestöä. Yhteistä meille kaikille on pyrkimyksemme tarjota asiakkaillemme laadullisia ratkaisuja, jotka ottavat vastuuta sekä taloudesta että ympäristöstä.

Securitas on Ruotsin turvallisuusalan johtava yritys, jonka pitkälle kehittynyt tietoturva ja henkilöstön valvonta yhdistyvät kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin.

Haluamme olla eturintamassa prosessissa, joka luo kestävää kehitystä IT-laitteille, joilla on pienin ympäristövaikutus.

Yhteydenotto