Yritys | Azalea IT

Yritys


Azalea IT on Pohjoismaissa toimiva uusien ja käytettyjen IT-laitteiden itsenäinen toimittaja. Olemme keskittyneet palvelinkeskuksiin, verkkoihin, palvelimiin ja tietovarastointiin vuodesta 2008 lähtien. Inspiraation nimeemme saimme Atsalea-laaksosta Göteborgin Slottsskogenissa. Yleisölle annettiin pääsy puistoon 1800-luvulla, sillä ehdolla että he eivät "tuhoa luontoa". Vastaavalla tavalla, tunnemme että meillä on vastuu ympäristöstämme tulevia sukupolvia varten, joten myös teknologia pitää hallita ympäristön kannalta kestävästi.

Meidän tapamme edistää kestävää yhteiskuntaa on käyttää uudelleen vanhentuneita verkkolaitteita mahdollisimman paljon, ja siten varmistaa, että ne hyödyntävät muita. Kaikki IT-tuotteet, jotka lähtevät varastostamme, ovat huolellisesti testattuja ja valmiita käyttöön. Luomme ympäristöhyötyjä käytännössä.

Tavoitteenamme on, että käytetyt laitteet ovat itsestään selvä vaihtoehto, sekä ympäristön että lompakon hyväksi.

Useimmissa työpaikossa missä on tietokoneita, on myös potentiaalia tehdä ympäristöhyötyä. Olemme hyviä kierrättämään Ruotsissa, mutta paljon parempi vaihtoehto ympäristön kannalta on uudelleenkäyttö. Useimmat meistä miettivät uudelleenkäyttöä ostaessaan talon, auton tai monia muita tuotteita. Meidän mielestämme verkko- ja palvelinkeskuslaitteet kuuluvat samaan kategoriaan.

Haluamme, että ympäristöystävällinen teknologia on kaikkien käytettävissä.

Kunnostettujen IT-laitteiden uudelleenkäyttö mahdollistaa sen, että yhtiöt, instituutit ja muut organisaatiot saavat käyttöönsä tehokasta, modernia ja luotettavaa teknologiaa. Käytetyt laitteet maksavat vain murto-osan uudesta, ja käyttäjä harvoin huomaa mitään suurempaa eroa suorituskyvyssä päivittäisessä käytössä. Siten käytetty IT-laitteisto on demokraattinen.

Käytettyjä IT-laitteita on turvallista myydä.

Nykyaikainen teknologian käyttö tuo mukanaan lisääntyvän tarpeen tallentaa herkkää tai salaista tietoa. Internetin kautta on helppo löytää sovelluksia, joilla voi hakea huonosti poistettuja pankki- ja sisäänkirjautumistietoja, yritysten salaisuuksia jne. Meillä on käytössämme huipputekniikkaa, vakiintuneita tietoturvan toimittajia ja sarjanumeroraportteja, jotka takaavat sen, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin.

Käytettyjä IT-laitteita on turvallista ostaa.

Siksi tarjoamme käytetyille tuotteillemme kahden vuoden takuun. Voimme tehdä sen, koska meillä on vahva usko omiin menetelmiimme ja tietoihimme.
Henrik Cohn
ToimitusjohtajaFredrik Hjorth
VarapuheenhohtajaTheodor Källberg
IT-teknikkoAndré Salestam
MyyjäMaria Stenson
Myyjä

Nick Nilsson Morén
MyyjäTony Olsson
Myyjä

Fani Antoniades
Myyjä
Yhteydenotto