Tietoturva | Azalea IT

Turvallinen tietojen poistaminen Blanccolla


Azalea IT tyhjentää laitteiden tiedot Blanccolla, jonka tiedonhävitysohjelmisto on ainutlaatuinen ja globaali markkinajohtaja. Ohjelmisto on teknologian kärjessä ja noudattaa tiukkoja standardeja turvalliseen tietojen poistamiseen, mikä tekee siitä luonnollisen valinnan hallituksille, yrityksille ja turvallisuuspalveluille maailmanlaajuisesti. Blanccon avulla voimme turvallisesti tyhjentää kaiken tyyppiset kovalevyt, kuten esim. SAS, SATA ja FC. Se on myös ainoa ohjelmisto mikä tyhjentää SSD-levyjä, mikä mahdollistaa tämäntyyppisen kiintolevyn turvallisen, kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen hallinnan.

Blanccoa™ käyttävät mm. Saksan turvallisuuspalvelu GISA, Ruotsin puolustusvoimat, Puolan turvallisuuspalvelu ABW ja brittiläinen Cyber Security Authority NCSC. Blanccon tiedonpoistoratkaisu tarjoaa tuhansille organisaatioille absoluuttisen puolustuksen kalliita tietoturva-aukkoja vastaan, sekä tarkistaa tietosuojaa koskevien erilaisten lakien, sääntöjen ja käytäntöjen noudattamisen 100-prosenttisesti väärinkäytöltä suojatulla kirjausketjulla, mukaan lukien:

• Payment Card Industry Data Security (PCI DSS)

• Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

• Kansainvälinen standardisoimisjärjestö (ISO 27001)

• Verkko- ja tietoturvadirektiivi (NISD)

18 hallintoneuvostoa ympäri maailmaa on testannut, sertifioinut, hyväksynyt ja suositellut Blancco™-ohjelmistoa. Vain harvoilla turvallisuusyhtiöillä koko maailmassa on yhtä vakuuttava tulos ja kyky täyttää viranomaisten, oikeusviranomaisten ja riippumattomien testilaboratorioiden tiukimmatkin vaatimukset.

Kiintolevyn tyhjennyksen jälkeen lähetämme raportin sarjanumeron perusteella. Kytkimien ja muiden verkkolaitteiden kohdalla Blanccoa ei voi käyttää, mutta palautamme tehdasasetukset ja poistamme käyttäjätunnukset ja salasanat jne. Kierrätysyhteistyökumppanimme tuhoaa vialliset tai liian vanhat laitteet mekaanisesti. Voimme tarvittaessa lähettää todistuksen laitteen tuhoamisesta.

Yhteydenotto